مهلت ثبت اطلاعات املاك ساعت ۲۴ ديشب به پايان رسيد. اين نامنويسي از روز ۱۹ فروردين آغاز شده و به مدت دو ماه تا روز ۱۹ خرداد ادامه داشت.
اين طرح ابهاماتي داشت، مثلا حقوقيها مجبور نبودند كه املاك خود را ثبت كنند، اين در حالي است كه بيشترين خانههاي خالي در اختيار حقوقيهاست. همچنين بسياري از مردم از مالياتي كه قرار است در اين طرح از آنها گرفته شود ناراضياند و ميگويند كه اين ماليات به حق نيست.
مستاجرها نيز بايد املاك استيجاري خود را ثبت ميكردند اما مخاطبان تجارتنيوز ميگويند كه برخي از مالكان با آنها همكاري نكردهاند و به نحوي مانع از ثبت خانه شدهاند.
«اجاره نامه ما دست صاحبخونه هست زنگ زديم كد ملي بپرسيم برا ثبت نام بهمون نداد هيچ فرداش زنگ زده ميگه اگه ناراضي هستي خالي كنين»
«من مستاجر يك آپارتمان يك خوابه ۷۶ متري هستم و بعنوان مستاجر در سامانه ثبت املاك آنرا ثبت كردم ولي مالك من در ايران نيست چكار بايد بكند»
«من خيلي ها را مي شناسم كه گفتند ثبت نام نمي كنند»
«كساني كه خونه ندارن و مستاجر هستن هم بايد ثبت نام كنن چرا اين مسئله رو تو رسانه ملي بيان نميكنن»
«دقيقا ماهم چون اشنا بود قلنامه ننوشتيم الان كد ملي نميده ميگه هركار ميخواي بكن فك ميكنه ميخوام با خونش وام بگيرم»
«ثبت نام نمي كنيم. دولتي ها برند ثبت نام كنند»
«ثبت نام نكنيد ، با دست خودتون،خودتون رو بيچاره نكنيد»
«اگه در اين طرح ثبت نام كنيد خانه شما شامل ماليات ميشود و اين خبر برعكس ميباشد»
«سپردم بنگاه، مستاجر پيدا نشده، حالا بايد ماليات بدم ،عقل ،وجدان، چيز خوبيه»
در خصوص تمديد مهلت ثبت املاك در سامانه مذكور،
محمودزاده، معاون وزير راه و شهرسازي ديشب به به تجارتنيوز گفت: پيشنهاد تمديد زمان ثبتنام در ستاد ملي مقابله با كروناست. قرار است جلسه اين ستاد در روز شنبه هفته آينده تشكيل و در خصوص تمديد زمان تصميمگيري شود.
همچنين به گفته او فعلا سامانه بسته شده و اگر در جلسه شنبه تصميم بر تمديد زمان باشد دوباره سامانه باز ميشود. اما اگر مهلت جديد داده نشود املاك كساني كه ملك خود را ثبت نكرده باشند به عنوان خانه خالي حساب ميشود و مشمول پرداخت ماليات بر خانه خالي ميشوند.